Volei, Divizia A2-Est

CSMU LPS Suceava a terminat prima fază a campionatului pe locul 3!

MCV Târgoviște – CSMU LPS Suceava 1 – 3 (25-21, 21-25, 19-25, 16-25)
În ultima etapă a primei faze a campionatului Diviziei A2-Est, echipa locală de volei, CSMU LPS Suceava, a câștigat în patru seturi, scor 3-1, în deplasarea de la Târgoviște. Meciul a fost foarte echilibrat, dovadă rezultatul strâns din fiecare set, fapt confirmat și de antrenorul Victor Pancu. „Formația din Târgoviște a folosit câțiva jucători noi, foarte valoroși, și am avut destule probleme. Mă bucur că în cele din urmă am reușit să ne impunem, deși jocul s-a disputat în condiții improprii. Am evoluat de la ora 18, într-o sală de sport neiluminată”, a declarat tehnicianul sucevean.
 

În partida cu MCV Târgoviște, în formația lui Victor Pancu au evoluat: Sasu, Orășanu, Petrariu, Giurcă, Ursache, Chitic. Au mai jucat: B. Mihai, Șt. Rusu, Ilaș și Cucuruzeac. Șanse destul de mici în faza a II-a În urma acestei victorii, CSMU LPS Suceava a terminat faza I a campionatului pe locul 3 al clasamentului, obținând astfel dreptul de a participa în faza a II-a a competiției, care va începe în luna ianuarie. “În ciuda condițiilor pe care le-am avut în acest an, sală de sport neîncălzită, bani puțini, consider că ne-am făcut datoria și am reușit să ne calificăm în faza a II-a. Acolo sunt convins că nu avem șanse prea mari. Echipele din Bacău și Galați sunt principalele favorite la calificarea pentru barajul de promovare”, a precizat Victor Pancu. În faza a II-a, primele patru formații vor juca între ele, tur-retur, pentru două locuri ce asigură calificarea în barajul pentru promovare. Reprezentantele Galațiului și Bacăului sunt principalele candidate la cele două locuri, datorită rezultate-lor directe dintre cele patru echipe, care se vor lua în calcul în această fază a competiției. Spre exemplu, CSMU LPS Suceava pornește cu șansa a patra, în meciurile directe având două victorii (3-1 cu Constam Buzău și 3-1 cu Știința Bacău) și patru înfrângeri. “Oricum în faza a doua a campionatului voi folosi mai mulți juniori, pentru a crește valoric nivelul lotului. Acestea ne sunt deocamdată posibilitățile” a încheiat Victor Pancu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: