2007, „un an istoric pentru Suceava”

Primarul Ion Lungu și-a prezentat ieri, într-o conferință de presă, bilanțul pe anul 2007. Domnia sa a precizat că acesta este unul productiv. „Anul 2007 pentru municipiul Suceava este unul istoric, deoarece au demarat marile proiecte de modernizare a orașului, fiind vorba, de fapt, despre a doua modernizare a urbei.
 

Aceasta, având în vedere că, cel puțin, infrastructura subterană este într-o stare avansată de deteriorare”, a precizat edilul-șef, menționând că, în acest sens, sunt demarate mai multe proiecte de reabilitare. Edilul-șef precizează că, cu toată modestia, și-a îndeplinit mandatul de promisiunile electorale în proporție de peste 90 la sută. Bilanțul cuprinde nu mai puțin de 10 capitole, incluzând, totodată, și nerealizările. La acesta din urmă au fost menționate întârzierea în realizarea Planului Urbanistic General (PUG) și a celor zonale (PUZ), înregistrându-se sincope în activitatea de urbanism, nerestituirea proprietăților la legile fondului funciar, nerealizarea unui sistem de trafic și fluidizare a circulației, precum și a parcărilor atât de necesare în municipiul reședință de județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: