„Trofeul Pinocchio” pentru Gheorghe Flutur

PSD Suceava consideră că președintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, trebuie să facă „decontul cu alegătorii” și să arate câte din promisiunile electorale au fost îndeplinite, după ce dl Flutur a cerut PSD „să postească pentru păcatele tranziției”.
 

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, dl Ovidiu Donțu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că senatorul Gheorghe Flutur trebuie să evalueze promisiunile făcute, în baza cărora a câștigat alegerile din 2004, în realizări. „După părerea noastră, cota de realizare a promisiunilor este zero”, a spus dl Donțu, care a arătat că niciuna din pro-misiuni, în special cele din a-gricultură, nu s-a concretizat. El a spus că senatorul Gheorghe Flutur merită „Trofeul Pinocchio” pentru „cele mai mari minciuni aruncate pe scena politică”. Dl Ovidiu Donțu a arătat că singura so-luție pentru dl Gheorghe Flutur a fost să inițieze un nou partid, PD-L, pentru a păcăli electoratul. „Tot staff-ul acestui partid s-a înfruptat din ciolanul puterii în ultimii trei ani”, a mai spus vicepreședintele PSD Suceava care solicită senatorului Flutur să realizeze „decontul cu alegătorii”. Președintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a cerut, duminică, PSD „să postească pentru păcatele tranziției” arătând că membrii PSD sunt „primii chiriași beneficiari ai tranziției” și că „nu au dreptul să ia în derâdere PD-L” pentru că au probleme de „decontare a tranziției”. Dl Flutur a spus, într-o conferință de presă, că „a venit vremea schimbării” și în județul Suceava, arătând că PD-L își propune să obțină, la alegerile locale viitoare, conducerea Consiliului Județean Suceava și jumătate din numărul de primari. „A venit vremea schimbării și în județul Suceava, pentru că aici nu a existat o alternanță la putere. Au fost trădări, dezertări, înțelegeri, dar nu alternanță”, a spus președintele PD-L Suceava. El a avertizat PSD că, de sâmbătă, „a pierdut șansa de a câștiga viitoarele alegeri”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: