Dorin Goian a fost asaltat de fani pentru fotografii și autografe

Chiar dacă festivitatea de ieri a fost dedicată sportivilor reprezentativi ai cluburilor sucevene, prezența lui Dorin Goian în sala de sport a LPS a fost principalul punct de atracție. Considerat de toți cei prezenți un adevărat ambasador al sportului sucevean, fostul elev al Liceului cu Program Sportiv s-a reîntâlnit cu prieteni, foștii dascăli sau antrenori, dar și cu fanii.
 

De la elevii de clasa a V-a și până la cei de clasa a XII-a, toți au dorit să obțină câte un autograf de la fot-balistul Stelei sau să imor-talizeze momentul. „Întotdeauna îmi face plă-cere să vin la Suceava. Vreau să spun doar atât: nu am fost de mic un talent, dar prin muncă am reușit și de aceea trebuie să credeți în voi. To-tul este posibil” – a fost me-sajul transmis de Goian sportivilor suceveni. Vizibil emoționat, „Goe” i-a premiat pe cei mai buni sportivi, după care a fost asaltat pentru autografe. Înconjurat de zeci de elevi, fundașul Stelei a stat preț de câteva minute și s-a fotografiat cu aceștia, a dat autografe, după care a participat la dineul organizat cu prilejul premierii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: