Asociația „Euro Protect Consum” are filială la Suceava

Ieri, la Muzeul de Științe ale Naturii din Suceava a fost oficial constituită filiala locală a Asociației pentru Protecția Consumatorilor „Euro Protect Consum”. Filiala are deocamdată 18 mem-bri și alte câteva zeci de simpatizanți care și-au exprimat verbal intenția de a deveni membri.
 

Președinte al filialei a fost instalat Ovidiu Amar Udișteanu, funcțiile de vicepreședinți au fost ocupate de doi foști inspectori OPC, Gabriel Elena Spînu și Georgel Ciobanu, și de un fost colonel de Poliție, Anton Curic. Din partea conducerii centrale a asociației, la constituirea filialei sucevene au participat președintele Vasile Bostaca și vicepreșe-dintele Gheorghe Aflorei. „Ca și întreaga asociație, această filială nouă își propune să conlucreze cu toate organismele abili-tate, să realizeze parteneriate în folosul consumatorului și pen-tru binele consumatorului. Principiile după care ne ghidăm sunt legalitatea, corectitudinea și respectul unii față de alții. Sunt convins că la Suceava vom avea o activitate bogată, pentru că avem oameni cu pregătire în domeniul industriei alimentare, medici veterinari, persoane cu intenții nobile și cu dragoste față de semeni, care știu ce au de făcut pentru ca scopurile aso-ciației noastre să fie atinse și consumatorul să fie protejat”, ne-a declarat președintele Bostaca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: