Studente din Suceava, prostituate în Iași

Mai multe tinere din Suceava, studente la Iași, au fost identificate de Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din localitate printre mai multe fete scoase „la produs” de patru indivizi.
 

Polițiștii au stabilit că, în perioada 2003 – 2007, Nicușor C., de 52 de ani, Dorin C., de 40 de ani, Corneliu H., de 43 de ani și Daniel O., de 31 de ani, toți din Iași, au ra-colat aproximativ 20 de tinere eleve și studente (dintre care 7 minore) din Iași, Suceava și Vaslui, care, în schimbul unor bunuri sau sume de bani, în-trețineau raporturi sexuale cu diferiți indivizi. Fetele erau duse în apartamentele celor patru sau în altele închiriate, unde, după ce erau „cadori-site” și servite cu băuturi alcoolice, erau determinate să facă sex cu membrii grupării sau parteneri de afaceri ai acestora. Nu se menționează dacă fetele au avut ceva împotriva acestei activități, cert este că afacerea a durat bi-nișor vreo patru ani, fiind de-strămată în urmă cu doar 3 zile. Membrii rețelei au fost i-dentificați în urma unor percheziții domiciliare simultane desfășurate în data de 12 de-cembrie, iar procurorii DI-ICOT ai Biroului Teritorial Iași au dispus imediat începe-rea urmăririi penale împotriva lor. „Peștii” sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de asociere la săvârșirea de in-fracțiuni, trafic de minori, ra-port sexual cu o minoră, per-versiuni sexuale și corupție sexuală. Cercetările se vor desfășura cu cei patru în stare de libertate, dar racolatorii au primit interdicție de a părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI