Banda de hoți care a acționat la BRD Dumbrăveni s-a mutat 30 de minute (de mers cu mașina) mai la est:

A spart un sediu CEC din Bucecea – Botoșani

> Din fericire, furtul preconizat al bancomatului, ca și în cazul Dumbrăveni, nu a putut fi consumat > Judiciariștii suceveni au fost chemați în ajutorul colegilor din Botoșani > Primele indicii arată că e vorba de același mod de operare al uneia și sigure bande infracționale
 

Judiciariștii suceveni au deplasat ieri dimineață un echipaj în Bucecea – Botoșani, în vederea depistării unei e-ventuale analogii între spargerea în urmă cu noapte, în localitate, a unui sediu CEC, în scopul sustragerii unui bancomat, și tentativa de jaf a agenției BRD – Dumbrăveni de acum câteva zile. Reamintim că sediul Agen-ției BRD – Dumbrăveni a avut parte de același ”tratament”, în același scop, al sustragerii bancomatului, pe 5 decembrie. Persoane neidentificate încă au intrat în sediu, tăind pur și simplu sursa de curent a instituției. Sediul CEC din Bucecea a fost spart în noaptea de joi spre vineri printr-o metodă iden-tică. Din fericire pentru ad-ministratorii sucursalei, fur-tul, ca și în cazul Dumbrăveni, nu a putut fi consumat. Surse judiciare sucevene ne-au declarat, însă, că, după cercetările preliminare, se pare că e vorba de aceeași ban-dă infracțională. Precizăm din nou că, după ce polițiștii din Dumbrăveni s-au dovedit neputincioși în depistarea hoților, cazul a fost preluat de IPJ. Totodată, reamintim că singurii “vino-vați” găsiți au fost Vasile Ră-dăuceanu și Petrică Rață, paz-nici contractuali ai Primăriei Dumbrăveni, care au primit mustrări scrise, pentru că nu au patrulat noaptea, potrivit procedurii, deși banca are contract temeinic cu o so-cietate de pază și protecție. Cei doi paznici de la primărie au fost dotați cu spray-uri pa-ralizante și bastoane de cau-ciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: