Noi distincții obținute de Direcția Poliției de Frontieră Rădăuți

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române a organizat sâmbătă, la sala de conferințe a hotelului Crowne Plaza București, festivitatea de închidere oficială a contractului de înfrățire instituțională cu Germania „Continuarea dezvoltării capacității Poliției de Frontieră Române de a aplica Acquis-ul Schengen și cel privind Managementul Frontierei”.
 

În cadrul festivității, inspectorul general al Poliției de Frontieră Române, chestor principal dr. Nelu Pop, a decernat o serie de distincții și diplome oficialităților germane, dar și unor polițiști de frontieră români care, prin activitatea desfășurată în cadrul proiectului, au fost remarcați și apreciați de experții parteneri. Direcției Poliției de Frontieră Rădăuți i s-au acordat două diplome („pentru activitatea prestigioasă în cadrul Contractului de Înfrățire Instituțională cu Germania „Continuarea dezvoltării capacității Poliției de Frontieră Române de a aplica Acquis-ul Schengen și cel privind Managementul Frontierei”), una comisarului-șef de poliție Ion Pop, iar cealaltă – doamnei comisar de poliție Ileana Botezat – ofițer relații internaționale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: