Spectacol folcloric la Rădăuți

„De la Brăduleț, la Florile Bucovinei”

Iubitorii de folclor sunt invitați marți, 30 octombrie, de la ora 16, la Casa de Cultură Rădăuți, la spectacolul folcloric „De la Brăduleț la Florile Bucovinei”. Spectacolul constituie o frumoasă întâlnire de suflet între generația celor din Ansamblul „Brădulețul”, constituit acum peste 3 decenii la Rădăuți, cu cei care astăzi duc mai departe tradiția folclorului bucovinean, sub denumirea de Ansamblul „Florile Bucovinei”. Intrarea este liberă.
 

În acest cadru festiv îi va fi conferit titlul de cetățean de onoare al municipiului Rădăuți lui Mircea Băncescu, directorului Casei de Cultură din localitate, pentru cei peste 40 de activitate culturală. Consiliul Local Rădăuți a emis o hotărâre în acest sens în ședința ordinară de joi, 25 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: