Protestul consilierilor locali ai PSD generează reacții la Suceava

PD aprobă, PNL dezaprobă

PD Suceava a salutat, miercuri, acțiunea de protest anunțată de consili-erii locali PSD care vor să protesteze joi în fața sediului Primăriei față de modul în care se derulează lucrările de modernizare a termoficării, în timp ce PNL Suceava îi trimite pe aceștia să protesteze în fața Consiliului Județean.
 

Președintele Organizației Municipale PD Suceava, dl Florin Olaru, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că salută inițiativa consilierilor locali PSD și și-a exprimat speranța că aceștia chiar vor organiza protestul. „Problemele expuse sunt reale, co-recte. Sper să-și ducă la capăt amenințările la adresa administrației PNL a municipiului Suceava”, a spus dl Olaru. El a evitat să spună dacă și consilierii PD vor participa la protest. Pe de altă parte, președintele Organizației Municipale PNL Suceava, vice-primarul Angela Zarojanu, a declarat că singura activitate pe care aleșii lo-cali ai PSD o fac este „o grevă”. „Sun-tem îngrijorați de atitudinea sfidătoare a consilierilor PSD la adresa locuitorilor municipiului. Au uitat că sunt aleși. Când să aibă și ei o activitate, s-au gândit să facă o grevă”, a spus dna Zarojanu. Ea a arătat că este o acțiune a consilierilor PSD pe care nimeni nu o poate înțelege în condițiile în care aceștia protestează când locuitorii Sucevei vor avea apă caldă și căldură non-stop și la prețuri mai mici ca urmare a eliminării pierderilor”. Dna Zarojanu a spus că aleșii PSD ar trebui să facă grevă în fața Consiliului Județean Suceava, pentru că proiectul «Suceava – Utilități și mediu la standarde europene» gestionat de CJ este „în impas”. Consilierii municipali PSD Suceava vor organiza, joi, un protest în fața Primăriei Suceava, prin care vor să atragă atenția primarului liberal Ion Lungu asupra situației din municipiu, în principal în ceea ce privește lucrările de modernizare a termoficării, a curățeniei sau a otrăvirii câinilor fără stăpân. Președintele Organizației Munici-pale PSD Suceava, dl Virginel Iordache, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că membrii acestui partid nu mai pot sta fără să acționeze la actuala lipsă de preocupare a administrației municipale față de suceveni. El a spus că municipalitatea nu urmărește dacă se respectă graficul de lucrări la mo-dernizarea sistemului de distribuție a agentului termic și i-a reproșat primarului liberal Ion Lungu că face verificări prin telefon sau din mersul ma-șinii. „Incapacitatea lui Ion Lungu de a gestiona proiecte mari pe termen scurt este cauza pentru care sucevenii stau acum în frig”, a spus dl Iordache. El a mai arătat că din cauza „lipsei de vizionarism”, lucrările de înlocuire a rețelei de termoficare se fac în acest an, iar cele de înlocuire a rețelelor de apă potabilă și canalizare în 2008, astfel încât vor apărea noi șanțuri prin întreg orașul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: