Decretul președintelui Băsescu

„Este o ultimă strigare a unui om aflat în disperare”

Prim-vicepreședintele PSD Suceava, dl Cătălin Nechifor, a declarat, mier-curi, că statul de drept a murit în România, marți seara, după ce președintele Traian Băsescu a anunțat organizarea unui referendum în aceeași zi cu alegerile pentru PE, fără ca decretul să prevadă o dată fixă.
 

„Decretul emis de Traian Băsescu este incalificabil într-un stat de drept”, a spus dl Nechifor, care a arătat că prin înscrierea ca dată de organizare a referendumului cea a alegerilor pentru PE și nu o dată fixă „se încalcă flagrant, pe lângă legi, și minimele norme morale”. Prim-vicepreședintele PSD Suceava, care este candidat al PSD la alegerile pentru PE, consideră că prin această acțiune președintele dovedește că nu votul uninominal este preocuparea lui, ci acoperirea mesajului european cu o temă locală. „Este o ultimă strigare a unui om aflat în disperare că nu poate face partidul prezidențial care să-i asigure realegerea pentru un nou man-dat”, a mai spus dl Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: