„Avantaje nejustificate și nemeritate” pentru PD

PNL Suceava a apreciat, miercuri, că, prin lansarea referendumului privind votul uninominal, președintele Traian Băsescu vrea să dea o altă temă de discuție în campania electorală pentru alegerea PE, pentru că PD nu are idealuri europene, dar și să închidă posibilitatea introducerii votului uninominal prin nevalidarea referendumului.
 

Vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, într-o conferință de presă, că, prin lansarea referendumului pentru votul uninominal, președintele Traian Băsescu vrea să „aburească” din nou populația, aducând o temă internă în campania pentru alegerile pentru PE. „De fiecare dată când trebuie să facă ceva, Traian Băsescu găsește un alt subiect ca să arate de ce nu poate face altceva”, a spus dl Steiciuc. El a arătat că de fapt dl Traian Băsescu vrea să deturneze discuțiile despre problemele Parlamentului European, pentru că PD nu are ideologie, nu are idealuri europene și deci nu are ce spune poporului în campania electorală, dar și pentru ca să scape de alegerile uninominale, întrucât PD nu are personalități cu care să câștige astfel de alegeri. Potrivit dlui Steiciuc, președintele Traian Băsescu vrea să creeze astfel „avantaje nejustificate și nemeritate” pentru PD arătând că în acest fel Constituția este din nou încălcată de președintele României. „Traian Băsescu încalcă zilnic Constituția. Prin simpla lui prezență, Constituția este încălcată”, a spus vicepreședintele PNL Suceava, care a adăugat că președintele a arătat în ultima perioadă „toate părțile slabe ale Constituției”. El și-a exprimat speranța că, de această dată, dl Traian Băsescu să pățească ca și vânătorul care fuge după doi iepuri și nu prinde nici unul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: