„Homosexualii” nu-l vor pe Gigi europarlamentar

Gigi Becali umple de-o vreme prea lungă ecranele și ziarele cu tâmpeniile pe care le tot emite. Fără odihnă, dar și fără simțul ridicolului pe care îl degajă de cele mai multe ori, este omniprezent: fie cu vreo acțiune personală, fie dându-și cu părerea în mai multe domenii decât s-ar cuveni. Ba dă bani la necăjiți, ba își înjură finii și cumnații cu care ieri se strângea în brațe, ba se roagă pentru treburi ce nu-s în grija Domnului, ba mărturisește din tainele fotbalului numai de el înțelese. Vertical în prostia lui și prezent constant în ochii opiniei publice, indiferent de preocupările sale, Becali-politicianul sau Becali-viteazul, nu mi-e clar, a mai scos una ieri. Liderul PNG și finanțatorul Stelei a constatat că în Coaliția pentru un Parlament Curat sunt mulți homosexuali (!!!).
 

Daniela BEALE

Pe ce criterii și în urma căror dovezi a ajuns moșierul de Pipera la această concluzie nu vrem să știm; cert este că el a făcut declarația numai după ce Coaliția l-a găsit indezirabil pentru Parlamentul European. Și drept urmare, pentru ca duhul sfânt să le lumineze mințile și eventual să schimbe (dacă or fi neobișnuite) orientările sexuale ale membrilor Coaliției, Becali s-a rugat pentru ei la Muntele Athos, unde a fost în pelerinaj. N-a făcut însă nicio declarație în completare, cum că rugile sale ar avea și alte adrese. De exemplu spre DNA, ca duhul să le spele și procurorilor creierii de câte ori îl chestionează în legătură cu vreo dare de mită sau cu schimburile de teren cu Ministerul Apărării, asupra cărora nu s-a dat încă un verdict. Lui Becali-euro-parlamentarul, suspiciunile de necinste nu i-ar strâmba cravata în timp ce ar sta lejer și cu buzele țuguiate a pricepere într-un fotoliu la Strasbourg.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: