Un tânăr de 25 de ani a turnat benzină pe el și și-a dat foc

O întâmplare cum n-a fost niciodată în Ipoteștii Sucevei s-a petrecut pe 15 octombrie, în jurul orei 17. Cătălin S., în vârstă de 25 de ani, a turnat o sticlă cu benzină pe el, după care și-a dat foc cu bricheta. Tânărul, care ardea ca o pălălaie, a fost stins de rude și vecini. Un echipaj SIAMUD a sosit în câteva minute la fața locului și i-a acordat „sinucigașului” primul-ajutor, după care l-a transportat la spitalul din Suceava. El a fost internat la Secția Chirurgie plastică.
 

Autoincendiatorul, care a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului, n-a vrut să-și explice gestul dement, dar potrivit unei note date publicității de Biroul de presă al IPJ Suceava, în momentul comiterii grozăviei era în stare de ebrietate. Se pare că la mijloc sunt certuri mai vechi cu familia, de natură funciară, care au răbufnit, spun specialiștii, patologic, la băutură, sub forma autoeliminării. Tânărul, afirmă vecinii, este cunoscut în comună ca un personaj nu tocmai… cuminte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: