În termoficarea rădăuțeană

Investiții de 7 milioane de euro

Aleșii rădăuțeni au votat, în ultima ședință, proiectul privind atribuirea în folosință gratuită a suprafeței de 4000 mp către SC Bucovina Ecotermgaz Suceava, în vederea construirii centralei de cogenerare.
 

Amenajarea centralei face parte din lucrările de reabilitare a sistemului de alimentare cu căldură a municipiului Rădăuți, parte a Proiectului „Suceava – Utilități și mediu la standarde europene. Obiectivul principal al investiției, în valoare de peste 7 milioane de euro, este reabilitarea sistemului de alimentare cu căldură, prin realizarea unei surse noi de producere combinată a energiei electrice și termice. De asemenea, se are în vedere și modernizarea sistemului de transport și distribuție agentului termic. Odată cu punerea în funcțiune a centralei de cogenerare costurilor pentru producerea energiei termice vor fi diminuate, consumatorii beneficiind de servicii ieftine. Investiția ar putea fi dată în folosință pe parcursul anului viitor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: