Cele mai profitabile firme din județ, premiate de CNIPMMR

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), filiala Suceava, va premia, astăzi, cele mai profitabile firme din anul 2006. La Conacul Domnesc, din Șcheia, se va desfășura cea de-a XI-a ediție a Topului Județean al IMM-urilor, prilej cu care se vor oferi trofee și diplome de excelență firmelor care, în cursul anului trecut, au avut cele mai profitabile activități. Tot cu acest prilej, întreprinzătorii din județul Suceava pot participa la o sesiune de informare cu privire la modalitățile de atragere de programe de finanțare externă, dar vor fi informați și de diferitele modalități de creditare oferite de unele bănci din județ.
 

Topul întreprinderilor private – o tradiție pentru CNIPMM Suceava Pe lângă CNIPMMR și Asociația Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din județul Su-ceava, organizatori mai sunt și Patronatul Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici și Mijlocii din județul Suceava, reprezentat de președintele Liliana Agheorghicesei, și Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Bucovina – Rădăuți, președinte – Nicolae Preutesei. Topul cei mai buni 10 manageri suceveni ai anului În Topul celor mai buni 10 manageri suceveni ai anului 2006 îi regăsim pe: George Bogdan Lența (SC “IMOTUR” SRL Suceava și SC “ALMA VIVA GROUP” SRL Suceava); Gheorghe Gemănar (SC “COMINCO BUCOVINA” SA Frasin); Dragoș Croitor (SC “ECUATOR” SRL Ipotești și SC “ECUATOR HOLDING” SRL Ipotești); Sorin Gabriel Iacob (SC “LOIAL IMPEX” SRL Suceava); Costel Adrian Chelariu (SC “ADICOST DISTRIBUTION” SRL Suceava); Eugen Girigan (SC “DRUMURI SI PODURI” SA Suceava); Constantin Gătej (SC “BERMAS” SA Suceava); Camelia Chitul (SC “COMETEX” SA Suceava); Cornel Lefter (SC „CASTELLUCI” SRL Mar-ginea); Nicolae Troașe (SC “CALCARUL” SA Pojorâta) și Stelian Chiforescu (SC “DORNA” SA Vatra Dornei). Primele 10 societăți sucevene cu cel mai mare profit brut Primele 10 societăți sucevene ce au urcat în clasamentul realizat după profit brut de anul trecut sunt: SC “IMOTUR” SRL Suceava; SC “IZVORUL” SA Gura Humorului; SC “HIDROTERRA” SA Suceava; SC “FAMOS” SA Suceava; SC “COMETEX” SA Suceava; SC “BERMAS” SA Șcheia; SC “OLINT COM” SRL Rădăuți; SC “SERVICII COMERCIALE” SRL Suceava; SC “CALCARUL” SA Pojorâta și SC “ALMA VIVA GROUP” SRL Suceava. Mulți afaceriști în sate și cătune În clasamentul general realizat după domeniul de activitate și pe categorii de în-treprinderi se regăsesc multe unități din municipiul reședință de județ sau din celelalte municipii și orașe ale județului, dar sunt și unități din comunități mici, din sate sau chiar cătune, aspect care dovedește că afaceri profitabile se pot face și în aceste locuri uneori uitate de lume. Astfel, vor fi premiate și societăți comerciale cu sediul în sate sucevene de care puțini orășeni au auzit: Vornicenii Mici, Strâmtura, Herla, Holda, Musenița, Dornișoara, Roșcani, Sasca Nouă, Siliștea Nouă. “Fabricarea încălțămintei” – un domeniu cu exclusivitate „de Vicov” O notă aparte în clasamentul general realizat după domeniul de activitate și pe categorii este la capitolul “Fabricarea încălțămintei”, unde sunt clasate 10 întreprinderi mijlocii și mici din localitățile Vicovu de Sus și Vicovu de Jos. Situație ce dovedește că bucovinenii din Vicov și-au făcut o adevărată pasiune pentru industria papucilor. Amintim aici de unele nume deja de referință pe piața de încălțăminte sau altele care de acum vor deveni branduri: DENIS, MARELBO; NICOLIS; MARISDAL sau MOCASINO SHOES.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: