Șefii suceveni ai serviciilor desconcentrate trebuie păstrați în funcții

Unele comentarii care se fac de către reprezentanții Guvernului în teritoriu nu sunt în ton cu interesele momentului, este de părere liderul organzației județene a PRM Suceava, ex-senatorul Gheorghe Acatrinei.
 

Dl Acatrinei spune că, în acest context se încadrează și prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care, în loc să aibă în vedere o cât mai bună coordonare și colaborare cu serviciile din subordine, aruncă fumigene despre înlocuirea din funcție a unor șefi ai desconcentratelor. „Domnia sa afirmă că demersul are la bază premise obiective și că demiterea se va face doar în urma unor atente și imparțiale evaluări. Însă, zvonul privind debarcările din posturi este de natură să tulbure bunul mers al instituțiilor publice, mulți dintre cei ajunși în fotolii pe criterii politice stând în expectativă. Lucru confirmat mai ales în rândul membrilor PD, care, după recentele solicitări de înlocuire, făcute de o serie de partide, se tem că-și vor pierde actualele locuri de muncă”, a evidențiat ieri, într-o conferință de presă, liderul PRM sucevean. Gheorghe Acatrinei crede că șefii serviciilor publice des-concentrate sucevene sunt buni profesioniști și că desfășoară o activitate corespunzătoare. „De aceea, ne exprimăm împotriva eliminării lor de fiecare dată după ce la centru este instalat un nou guvern. Dimpotrivă, persoanele competente trebuie păstrate, susținute și stimulate”, a conchis ex-senatorul PRM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: