Elisabeta Cocârlă, noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava

Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică ieri lista judecătorilor și procurorilor care au acces, prin concurs, la o funcție de conducere. Elisabeta Cocârlă, ce deține în prezent funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a obținut la testele scrise susținute în 10 iunie a.c. nota 8,20, a doua dintr-o listă de 29 de magistrați din toată țara care au concurat pentru o funcție superioară de conducere.
 

Procurorul sucevean a candidat și a obținut astfel șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, deținută în prezent de procurorul Vasile Păvăleanu, care și-a manifestat dorința de a ieși la pensie. Elisabeta Cocârlă a intrat în magistratură în anul 1998, de atunci și până în 2004 ocupând funcția de prim-procuror la PJ Gura Humorului. Din 2004, prin delegație, continuând din 2005 după concurs, ea a condus PJ Suceava, într-o companie exclusiv feminină, bucurându-se atât ca procuror, cât și ca manager, de aprecieri din partea subordonaților și colaboratorilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI