Elisabeta Cocârlă, noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava

Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică ieri lista judecătorilor și procurorilor care au acces, prin concurs, la o funcție de conducere. Elisabeta Cocârlă, ce deține în prezent funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a obținut la testele scrise susținute în 10 iunie a.c. nota 8,20, a doua dintr-o listă de 29 de magistrați din toată țara care au concurat pentru o funcție superioară de conducere.
 

Procurorul sucevean a candidat și a obținut astfel șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, deținută în prezent de procurorul Vasile Păvăleanu, care și-a manifestat dorința de a ieși la pensie. Elisabeta Cocârlă a intrat în magistratură în anul 1998, de atunci și până în 2004 ocupând funcția de prim-procuror la PJ Gura Humorului. Din 2004, prin delegație, continuând din 2005 după concurs, ea a condus PJ Suceava, într-o companie exclusiv feminină, bucurându-se atât ca procuror, cât și ca manager, de aprecieri din partea subordonaților și colaboratorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: