Două gospodării din Mălini au ars din temelii

Bunuri de circa 300.000 de lei s-au făcut scrum
Două gospodării din satul Pâraie, comuna Mălini, s-au făcut scrum din cauza unui scurtcircuit electric ce a distrus astfel bunuri în valoare de aproximativ 300.000 lei. Vineri, la prânz, a izbucnit un incendiu în acoperișul fânarului aparținând lui Gheorghe P., de 37 de ani, din localitate.
 

Din cauza vântului puternic, flăcările s-au întins în întreaga curte și au aprins pe rând garajul, bucătăria de vară, șopronul și casa de locuit cu 7 camere a omului, care au ars în întregime. Și pentru că nu era destul, focul, purtat de vânt, a cuprins și gospodăria mamei sale, Ștefănica P., de 65 de ani. Au fost distruse și aici grajdul pentru animale, șopronul și o casă cu 6 camere, toate transformându-se în cenușă în aproape 4 ore. Tot atât a durat și lupta cu flăcările a pompierilor militari, care, din păcate, în lupta cu vântul, n-au putut decât să reducă aria de răspândire a focului la cele la cele două gospodării. Munca de o viață a două familii s-a transformat în cenușă, o cenușă ce valorează sute de mii de lei. Din incendiu, aproape miraculos, a scăpat doar bucătăria de vară a bătrânei, restul, imobile, mobilier, aparatură electronica de uz casnic, un autoturism, utilaje agricole (semănătoare, șișcorniță, plug, prășitoare), fiind distruse de foc. * Duminică, în satul Bogata, comuna Baia, a ars hala de gater aparținând SC Gogu SRL, proprietatea lui Gogu Eugen Radu. Suprafața distrusă, de circa 240 mp, era din fericire dezafectată și nu s-au înregistrat pagube mari sau victime. Cauza era ieri încă în curs de stabilire, specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență încercând să elimine din calcul toate situațiile posibile, inclusiv cea a unui foc pus intenționat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: