Zarojanu denunță...

Autoflagelarea PD-iștilor

Președintele Organizației Municipale Suceava a PNL, dna Angela Zarojanu, este de părere că PD vrea să-și „sancționeze proprii membri” de partid prin moțiunea de cenzură pe care acest partid intenționează să o introducă față de actualul Guvern. Dna Zarojanu a explicat ieri că numeroși membri PD guvernează în momentul de față, având funcții de conducere în instituțiile deconcentrate ale statului.
 

Domnia sa a spus ieri, într-o conferință de presă, că Partidul Democrat ar trebui să manifeste decență și să „se liniștească” în ceea ce privește depunerea unei moțiuni de cenzură, pentru că își sancționează de fapt proprii membri de partid, exemplificând cu șefii de instituții deconcentrate, o parte dintre ei și în județul Suceava. „De fapt, PD vine în fiecare zi cu alte idei. Ba vrea la guvernare, a doua zi vrea vot uninominal, ca pe urmă să se răzgândească și să ceară alegeri anticipate”, a mai spus președintele PNL Suceava. Ea a arătat că din 2005, de când au intrat la guvernare, PD nu vorbește decât de alegeri anticipate, în loc să fie preocupat ca țara să fie guvernată. „Acum doi ani, când turna cu găleata, PD solicita alegeri anticipate. Acum, când e secetă, solicită iar alegeri anticipate”, a spus dna Zarojanu care a subliniat că important este ca programul de guvernare să fie dus la bun sfârșit. Ea a mai subliniat că situația politică din țară influențează și activitatea organizațiilor locale și pe cei „care au funcții mai mici în politică” și că foarte multe proiecte locale sunt în derulare și riscă să nu fie finalizate la timp din cauza acestor jocuri „politicianiste”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI