A fost găsit trupul neînsuflețit al adolescentului înghițit de Siret

Ionuț Ciprian Jaba va fi înmormântat cu ajutorul comunității
Trupul neînsuflețit al adolescentului Ionuț Ciprian Jaba, de 17 ani, din Liteni, care a fost înghițit de apele Siretului în urmă cu două zile, în timp ce se afla la scăldat, a fost găsit ieri dimineață, în jurul orei 6, la circa 1 km în aval de locul unde a fost văzut ultima oară.
 

Primarul localității, Mihai Axinte, ne-a declarat că, având în vedere faptul că tatăl băiatului este paznic contractual la instituția pe care o conduce, salariații acesteia vor suporta mare parte din cheltuielile de înmormântare. „Chiar acum vin cu sicriul. E mare jale în familia aceasta… În măsura în care se va putea și Primăria, ca autoritate publică, va sprijini înhumarea acestui copil. Oricum și alți oameni din localitate vor sări în ajutorul acestei familii, care nu e pe roze din punct de vedere material”, ne-a declarat ieri, în exclusivitate, edilul-șef.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: