Președintele și vicepreședintele în dialog plastic

Recent, la Muzeul de Istorie Suceava, prin bunăvoința conducerii Complexului Muzeal Bucovina și cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Suceava, s-a deschis o expoziție de pictură și grafică – 48 de lucrări care oferă vizitatorului un dialog plastic ai cărui protagoniști sunt Grigore Micu și Iosif Csukat, chiar preșe-dintele și vicepreședintele Cenaclului Județean de Artă Plastică „Dimitrie Loghin” Suceava, între ai cărui membri fondatori amândoi s-au numărat în urmă cu 23 de ani.
 

De menționat în ceea ce privește lucrările este faptul că unele dintre ele, apreciate de juriile unor com-petiții de gen, județene, interjudețene, naționale, au fost distinse cu premii, iar legat de autori, și calitatea lor de absolvenți ai Școlii de Arte Suceava, la clasa cunos-cutului pictor Virgil Parghel. Ex-poziția, deschisă până pe 15 aprilie 2006, așteaptă vizita și impresiile iubitorilor de frumos.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI