Cristinel Macovei, liderul PPCD (PNȚCD) Suceava

Nu renunțăm la principiile și valorile creștin democrate

Dizolvarea partidului în PD este exclusă, singura modalitate de colaborare acceptată fiind cea în cadrul unei federații de centru-dreapta Comitetul Național de Conducere convocat pentru 18 martie va lămuri, pentru cei care mai au incertitudini, că în PPCD (PNȚCD) nu există divergențe serioase de opinii. Declarația aparține liderului organizației județene Suceava, Cristinel Macovei, care ia poziție față de criticile aduse de fostul lider al țărăniștilor Victor Ciorbea. Dl Macovei spune că PPCD (PNȚCD) este un partid democratic, care respectă opiniile membrilor săi, dar acestea trebuie să se manifeste cu prioritate în interiorul partidului.
 

„În ceea ce privește activitatea partidului, chiar și cele două fuziuni care s-au realizat în ultimul an demonstrează o mișcare mult mai vie decât parastasele și comemorările care erau singurele activități până în august 2004. partidul se află în sondaje la 2%, cu o tendință de creștere, mult mai puțin decât merită, dar peste zestrea moștenită de la Victor Ciorbea”, relevă președintele PPCD (PNȚCD) Suceava. Creștin-democratul sucevean menționează că Victor Ciorbea nu ar trebui să se amestece în politica de alianțe a partidului, fuziunea cu UCS (ai căror membri provin de la Blocul Național Sindical), ne-descalificând PPCD (PNȚCD). „Noi nu am renunțat la prin-cipiile și valorile creștin-democrate, ci, cu acest prilej, am convertit și pe alții la ideile noastre. Trecutul lor sindicalist nu ar trebui să-l supere pe domnul Ciorbea, fost lider al sindicatului Frăția”, a explicat Cristinel Macovei. Pe de altă parte, liderul PPCD (PNȚCD) Suceava a declarat că dizolva-rea partidului în PD este exclusă, singura modalitate de colaborare acceptată fiind cea în cadrul unei federații de centru-dreapta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: