Aleșii județului, somați să-și revadă declarațiile de avere

Consilierii județeni au fost somați ieri, în ultima ședință din 2006, să-și revadă declarațiile de avere. La debut de întrunire, aleșilor le-a fost înmânată câte o înștiințare în acest sens, punându-li-se în vedere să procedeze la mențiunile necesare în cele câteva zile care au mai rămas până la Anul Nou.
 

Secretarul județului, Dumitru Dănilă, i-a avertizat pe consilieri să facă acest demers în timp util, astfel încât să se vadă evoluția materială și financiară a acestora. „În cazul în care nu au survenit niciun fel de modificări, trebuie făcută această mențiune, astfel încât noi să avem evidența necesară”, a spus dl Dănilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: