Chiar pe holul Centrului de dializă

Un bolnav de rinichi, mai să-l omoare pe altul

Supărat că ambulanța n-a trecut mai întâi pe la el, Viorel O. l-a lovit pe colegul de suferință Mihai D. și i-a rupt splina, în timp ce amândoi așteptau să intre la dializă
Doi bolnavi cu insuficiență renală s-au luat la bătaie marți seară chiar pe holul Centrului de dializă. Viorel O.,de 45 de ani, din Suceava, l-a lovit cu pumnii pe Mihai D., de 44 de ani, atât de tare, încât i-a provocat acestuia o ruptură de splină și a fost la un pas ca, din acest motiv, să-l și omoare.
 

Chirurgii l-au operat însă în timp util pe cel lovit, dar starea lui este încă destul de dificilă, bărbatul suferind de insuficiență renală. Agresorul nu este nici el mai sănătos, dar este cunoscut cadrelor medicale ca un individ violent, ce vine la dializă mai mereu sub influența băuturilor alcoolice. În seara de 29 noiembrie, Viorel O. nu a făcut excepție. Furia lui s-a declanșat brusc, înainte de a intra la dializă, din cauza ambulanței cu care, atât el, cât și Mihai D., au fost aduși la Centru, dar care trecuse mai întâi pe la acesta din urmă, și nu pe la el. Din același motiv, pe drum, n-a scăpat de înjurături și lovituri nici șoferul ambulanței, dar care, învățat cu tot felul de oameni, a „înghițit” violențele și a tăcut. Poliția însă a declanșat ancheta , iar Viorel O. este cercetat penal, în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: