Suceava și-a tras CLOP

Municipiul Suceava are un nou organism menit a veghea la liniștea și ordinea publică. Este vorba despre Comisia locală de ordine publică (CLOP), structură înființată în conformitate cu actele normative privind funcționarea administrației locale și a Poliției comunitare. Organismul hotărăște cu privire la asigurarea ordinii și liniștii publice, analizează activitatea polițiștilor comunitari, a Poliției, Jandarmeriei, pompierilor și formațiunilor de protecție civilă, propunând măsuri de îmbunătățire a activității acestor instituții.
 

Comisia are în componență 13 membri, respectiv pe primarul Ion Lungu, șeful Poliției municipale, comisar-șef Ion Țibulcă, căpitanul Lucian Ungureanu, din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi, Viorel Horodenciuc, șeful Poliției comunitare, precum și 4 consilieri locali și 5 reprezentanți ai comunității locale. Comisia locală de ordine publică este o structură similară Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) de la nivel de județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: