La Spitalul Județean, pentru disfuncții în activitate

Directorul administrativ a fost avertizat de CA

Consiliul de Administrație al Spitalului de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou Suceava” a analizat în ședința de marți activitatea directorului administrativ și a serviciilor din subordine, constatând că nu este deloc “pozitivă”, a informat directorul spitalului, dr. Cristian Irimie. Domnia sa spune că analiza a fost făcută ca urmare a unor reclamații primite, despre modul de organizare a unor licitații, și a plângerilor din partea unor șefi de secții din spital. “S-au produs multe disfuncționalități la nivelul spitalului, pentru că cei de acolo lucrează în salturi sau nu lucrează aproape deloc. Au fost întârzieri în aprovizionarea cu medicamente, materiale sanitare, bonuri de benzină. Am făcut această analiză pentru a conștientiza Consiliul de Administrație cu ce probleme se confruntă conducerea spitalului”, a declarat dr. Irimie.
 

Directorul administrativ a fost, deocamdată, avertizat de către CA, urmând să fie sancționat dacă activitatea viitoare nu se va îmbunătăți. “Directorul administrativ a fost avertizat să ia măsuri, să-și organizeze serviciile din subordine, fiindcă n-a dat dovadă de fermitate și promptitudine să controleze și să dinamizeze activitatea”, a mai spus directorul spitalului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: