A dispărut cu încasările

M. Mihai, de 27 de ani, din Suceava, era (scriptic încă mai este) șef de zonă al unei societăți comerciale cu sediul central în București, având, printre altele, și atribuții de încasare a banilor din vânzări. Când l-au angajat, probabil, cei din Capitală nu au știut de năravul lui Mihai. Acum îl cunosc bine, dar e părea târziu. Luni dimineață, el a dispărut cu toți banii, adică vreo 30 de milioane de lei (vechi). După cum s-a stabilit, în urma cercetărilor efectuate de poliție, șeful de zonă a plecat de acasă, în jurul orei 6,30, cu autoturismul proprietate personală, „Dacia Solenza”, și nu a mai dat niciun semn de viață.
 

Mai mult ca atât, nici nu răspunde la apelurile telefonice și nici nu a contactat în vreun mod familia. Investigațiile polițiștilor au mai scos la iveală un amănunt: cel în cauză nu este la prima abatere de acest fel. A mai procedat așa atunci când nu mai reușea să-și restituie împrumuturile în bani pe care le avea către diverși cetățeni. Mihăiță va fi dat în urmărire locală (dacă va fi cazul, și generală), iar Biroul de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Suceava va continua cercetările.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: