Triunghiul Bermudelor, într-o casă din Rădăuți

Surorile Iordache au dispărut fără urmă la un interval de 3 luni > În iunie dispare prima, Nicoleta (căsătorită Lavric), în vârstă de 31 de ani, iar la câteva zile după aceea, soțul ei o aduce în casă pe cumnata sa de numai 18 ani > În iunie, dispare și aceasta, Narcisa Iordache, iar Vasile Lavric se mută la o a treia femeie > Plină de suspiciuni, dar fără nici un „fir” concret, Poliția apelează la cetățeni
Două surori din Rădăuți, una de 31 și cealaltă de 18 ani, au dispărut în mod suspect din aceeași casă, la un interval de trei luni. Prima dintre ele, Nicoleta Lavric (fostă Iordache), s-a volatilizat parcă, în data de 8 aprilie. Paradoxal, dispariția ei nu a fost anunțată de soțul femeii, Vasile Lavric, ci de mama dispărutei, Cornelia Iordache, ce locuiește în apropierea casei soților Lavric, de pe Calea Cernăuți.
 

Verificările ulterioare ale polițiștilor au scos la iveală că Nicoleta, mama unui copil de 8 ani pe care îl iubea mai presus de orice, nu era deloc o ulițarnică. Om serios, mamă devotată, bună gospodină, Dispariția ei este încă un mister pentru polițiști și pentru cei ce o cunosc. Soțul ei, Vasile, a declarat polițiștilor că, în ziua cu pricina, nevasta lui era cu el în mașină când, în zona cartierului Hipodrom din Rădăuți, femeia s-a dat jos și i-a spus ceva de genul „Eu am plecat, crește singur copilul, pa!”, după care a luat-o pe jos în lungul străzii. Părând resemnat cu această explicație, la câteva zile după ce, chipurile, Nicoleta, mamă, gospodină, persoană cu apucături sănătoase, a plecat în lume, în casa lui Vasile s-a mutat sora dispărutei, Ramona Narcisa Iordache. În vârstă de 18 ani, și ea este mamă a unui copil „din flori”, născut când avea cam 13 ani. De ce atâta grabă? „ Să aibă grijă de copii”, justifică Vasile Lavric polițiștilor. Dar în casa lui Vasile Lavric se pare că se produce un fenomen identic cu cele din Triunghiul Bermudelor, pentru că, în luna iunie, dispare și Narcisa, dispariție anunțată tot de mama fetelor. Explicația lui Vasile de data aceasta: „A plecat de acasă”. Apoi, tăcere… Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Suceava au un „sac” de suspiciuni în ceea ce… Manuel Bordeanu a numit „dispariții foarte, foarte suspecte”, dar, în ciuda cercetărilor ce durează deja de a-proape 7 luni, nu s-a obținut nimic concret care să ducă la elucidarea ciudatelor împreju-rări în care s-au „topit” surorile Iordache. De aceea, anchetatorii au apelat la cetățenii ce ar putea ști ceva legat de cele două femei, dar au ezitat să informeze poliția pentru a nu-și crea bătăi de cap. Garantând păstrarea anonimatului sursei, polițiștii speră totuși să primească o cât de mică informație care să-i ajute. Poate vreun gospodar a dat pe câmp de vreo rămășiță de corp omenesc sau altul cunoaște un fapt sau o împrejurare ce ar putea avea legătură cu cele două dispărute. Oricine poate suna la 561010 (Poliția Rădăuți) sau 0745200196.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: