O câmpulungeancă a cumpărat o muscă la pachet

O câmpulungeancă a găsit o muscă în preparatul gustos pe care tocmai îl mânca cu poftă. Laura S. obișnuiește să cumpere zilnic produse alimentare gata preparate de la magazinul „Gospodina” din centrul localității. Pe 4 noiembrie, în jurul orei 11, tânăra și alte două colege au ales să cumpere câte o „fogacia” preambalată. În timp ce serveau, au văzut în una dintre porții, sub ambalaj, o muscă. „Nu este vorba doar despre noi, ci și despre sutele de copii care cumpără astfel de alimente în pauză, mereu, și cine știe ce mănâncă. Noi am avut încredere deplină în calitatea preparatelor, pentru că sunt ambalate și proaspete, dar nu mă așteptam la așa ceva.
 

În astfel de condiții, într-o clipă de neatenție, te trezești că mesteci arătarea cu aripi. Este inadmisibil așa ceva și sperăm că nu se va mai întâmpla niciodată, pentru că vă asigur că este foarte neplăcut. Ne vom adresa OJPC Suceava, pentru că, deși nu avem nimic cu firma care a făcut produsul acela, cuiva trebuie să îi pese ce mâncăm”, ne-au spus două dintre consumatoarele preparatului. Preparatul a fost produs de SC „Măgura” SRL din municipiu. Unul dintre proprietarii firmei, dl Alexandru Cojocaru, ne-a spus că la firmă există o grijă deosebită pentru calitatea produselor și este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. „Este un accident, un caz singular la noi. Este o excepție, sper să nu se mai întâmple. Vom lua măsuri pentru sancționarea personalului din schimbul respectiv. Ne cerem scuze de la cumpărătoare, dacă pot fi acceptate, și vom lua măsuri”, ne-a declarat dl Cojocaru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: