S-a-nsurat Mișu!

A făcut-o și a fost O.K. Elegantă, veselă, generoasă, nunta lui Mișu și a finuței lui soții a trecut, cred, ca cel mai important eveniment monden al sezonului. Să nu vă vină să credeți câtă lume bună a venit sâmbătă seara la petrecere, la nunta unui ziarist! „Crema” Sucevei a fost acolo, repartizată pe partide, dar fără fițe, fără mofturi, omenoasă, cumsecade, jovială și cu banii în plic. Parlamentari, prefect, primar, directori au venit să-l pupe pe ziaristul nostru și pe soțioara lui și să-i ureze „casă de piatră”, unii din datorie, dar majoritatea pentru că au vrut să fie acolo. Ne-am amestecat și noi pe acolo, colegii ce-l avem drag, i-am furat nevasta, i-am adus-o înapoi, i-am băut whisky-ul, am dansat și ne-am bucurat de seara toată până târziu în dimineață când ne-a alungat acasă paloarea chelnerilor. Dar mai ales ne-am gândit sâmbătă noapte că n-a așteptat Mișu degeaba până la 30 de ani ca să se însoare.
 

Daniela BEALE

A făcut-o pentru că era vremea, dar a făcut-o mai ales cu mintea și cu inima, la un loc. Și ne-am mai gândit, între două pahare de vin, la faptul că Mișu al nostru ar fi putut să „lege” de nași unul sau mai mulți barosani care au trecut prin sau abia au fost aleși în Parlament, nași ce i-ar fi umplut sala de nuntași cu bani mulți. Dar Mișu, mereu altfel ca alții, a mers „pe inimă” și, boem, și-a luat de nași o singură pereche, nașul prieten de-o viață, coleg și „crâcnitor” așișderea de politică suceveană, ca și mirele. Dar cred ca va fi bine, pentru că a pornit bine Mișu al nostru. Iți urăm să fii fericit cu aleasa ta, să vă găsiți calea și să nu pui la inimă dacă, de prea multe nunți, necazuri sau alte cheltuieli, n-am putut fi toți sâmbătă noapte, alături de tine.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: