Semne de mirare

> Prezervative antifurt! Poliția britanică s-a apucat să distribuie prezervative tinerilor, pentru a preveni… hoțiile. “Mărimea nu contează… Hoții îți vor fura telefonul, laptopul sau mașina. Ai grijă de ele”, sta scris pe ambalajul prezervativelor. > Un iepuroi roz, de munte! Un iepure de pluș gigant a fost montat pe un munte din regiunea Piemont (nordul Italiei). Jucăria roz, de aproximativ 61 de metri lungime și 6 înălțime, va sălășlui pe aceste meleaguri în următorii 20 de ani. Realizatorii iepuroiului speră ca alpiniștii să se cațere pe jucărie și să se relaxeze pe burta acesteia, în drumul lor spre vârful de 1.500 metri al muntelui.
 

> Vin de 4.200 de euro! O sticlă de Brunello di Montalcino, un vin toscan din anul 1964, a fost adjudecată pentru suma de 4.200 de euro, în cadrul unei licitații la Spoleto, în Italia, au anunțat organizatorii evenimentului “Vinul lumii”, citați de AFP. De asemenea, o sticlă de trei litri de Sassicaia 2002 a fost adjudecată pentru 2.500 de euro, iar o sticlă de Schidione Oro din 1997, cu o etichetă placată cu aur de 23 de karate, a fost vândută pentru 2.000 de euro. Întreaga sumă obținută în urma vânzării celor 24 de sticle, 18.000 de euro, va fi donată către două asociații care luptă pentru drepturile copiilor, “Il girotondo”, din Roma și Comunitatea Educativă San Sabino din Spoleto. > Pariuri pe atacurile teroriste! Un nou site de Internet oferă amatorilor posibilitatea de a paria pe data și locul exact unde va avea loc următorul atac terorist. Site-ul www.where-next.com este un proiect lansat de două companii italiene, care oferă servicii de marketing, respectiv jocuri pe calculator. Vizitatorii site-ului trebuie să indice locul presupusului atac pe o hartă interactivă a lumii, data și ora exactă, precum și modalitatea în care va fi realizat atentatul (de exemplu, cu arme chimice sau de către un terorist-kamikaze etc.). Există și o condiție pentru ca pariul să fie validat: e necesar ca în atac să moară cel puțin zece oameni!!! Deocamdată, în „topul” locurilor unde ar putea avea loc următorul atac terorist, Rusia este favorită, urmată de Europa și SUA. (LuCas)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: