Semne de mirare

> Oricine își poate “construi” o mașină! La începutul săptă-mânii, în Japonia, s-a lansat “mașina care se asamblează acasă”. O persoană are nevoie de aproximativ 3 zile pentru a-și construi o astfel de mașină, care costă 5000 de euro. Automobilul se numește K-4, este o imitație a unei mașini ce a circulat în anii ’30 și a fost conceput de Mitsuoka Motors, firmă care, de regulă, produce autovehicule pentru colecționari. Automobilul are o lungime de 2,5 metri și poate circula cu cel mult 50 km/h. Deși pare o jucărie, totuși este vorba de o mașină adevărată, ce trebuie înmatriculată și care necesită permis de conducere.
 

> Școală de vampe! La o astfel de… școală merg, de la o vreme, rusoaicele care consideră că sunt ignorate de bărbați mai degrabă interesați de vodcă sau fotbal. Cursurile se țin de două ori pe săptămână, la Teatrul Dubrovka din Moscova, și sunt ținute de… un bărbat, Vladimir Rakovski, asistat de soția sa, Eugenia, ea însăși specialistă în “vampologie”. Despre ce sunt lecțiile? Despre cum pot fi atrași burlacii frumoși și bogați sau cum să-i determine pe bărbați, dacă există deja o relație, să le cadă la picioare și să le cumpere tot ce vor! “Vampologia este teoria, practica și tehnica prin care femeile pot obține succesul într-o lume a bărbaților. O femeie inteligentă obține tot ce vrea dacă se arată fragilă. O vampă trebuie să fie puternică, încrezătoare în sine și să se folosească abil de trucurile feminine, precum atractivitatea sexuală, pentru a-l supune pe bărbat”, este un extras din Rakovski, citat de The Telegraph. > Căsătoria mărește speranța de viață. Aceasta este concluzia unui recent studiu realizat de cercetători italieni și publicat în “Social Science and Medicine”, transmite ANSA. Alături de un partener de viață, o persoană vârstnică are șansa de a-și prelungi zilele cu 12%. La persoanele divorțate sau despărțite, există cu 16% mai multe “șanse” ca ele să decedeze prematur, înainte de 65 de ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: