Bătut și schingiuit de propriul frate

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost torturat și bătut de propriul frate. Vasile R. din Frumosu a fost transportat în weekend la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou” și internat, ulterior, în Secția de ortopedie, în stare de șoc. Fiica victimei susține că tatăl său a fost legat cu capul în jos de un gard și a fost bătut asemenea unui covor timp de o oră de către fratele său mai mare. “Sunt șapte frați, și cu cel care l-a bătut pe tata nu se înțelege niciunul dintre ei și nici un om din sat.
 

Este cunoscut, face scandaluri, dar reușește sa iasă din toate, numai el știe cum. El face legea în sat, acasă, peste tot”, ne-a spus tânăra. Deși a fost internat vineri, ieri, bărbatul nu ieșise încă din starea de șoc, pacienții din salon povestindu-ne că starea lui nu s-a schimbat de când a fost adus. “Ne-a spus fata lui că a fost bătut, ne-a spus cum a fost legat cu capul în jos de gard…. El, de speriat ce este, nu poate nici măcar să deschidă gura. Am încercat și noi să vorbim cu el…, dar nu ai cu cine. Numai el știe săracul prin ce a trecut”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: