Prim-vicepreședintele PRM Suceava, Cezar Ioja:

Suceava, un județ aproape condamnat să nu mai ajungă din urmă zonele dezvoltate

Prim-vicepreședintele organizației județene a Partidului România Mare, Cezar Ioja, face apel la unitatea tuturor forțelor politice din județ. Domnia sa este îngrijorat de faptul că a trecut un an de la alegerile locale și jumătate de an de la cele generale, și încă se mai asistă la și se insistă pe dispute cu tentă politică. Prim-viceliderul PRM consideră că este de dorit ca toate forma-țiunile politice să-și dea mâna pentru a crește performanțele economice și administrative ale județului. Dl Ioja remarcă faptul că, în toate statisticile, Suceava figurează pe neonorante poziții, atât la investiții străine, cât și la șomaj, spre exemplu. „Cred că este momentul să lăsăm orgoliile politice și personale deoparte și să încercăm să facem mai mult pentru locuitorii acestui județ.
 

Pentru că, altfel, riscăm să rămânem de căruță. Iar acest lucru, pe calea unui viitor european, nu poate decât să ne dezavantajeze”, subliniază Cezar Ioja, adăugând că județul Suceava înaintează într-un ritm foarte lent, fiind aproape condamnat să nu mai ajungă din urmă județele dezvoltate, nicidecum să atingă nivelul UE. Aceasta, în ciuda faptului că județul Suceava este cunoscut în lume pentru frumusețile sale naturale, renumitele mănăstiri ale Bucovinei și traseele turistice deosebite. Cezar Ioja spune că o bună parte din vină o poartă și drumurile, unele dintre cele mai rele din țară, care gonesc efectiv turiștii și privează locuitorii de o importantă sursă de venituri. Prim-vicepreședintele PRM Suceava se pronunță pentru atragerea de finanțări prin programele de preaderare, pe care UE le pune României la dispoziție, „bugetul județean fiind destul de sărac pentru realizarea de lucruri majore”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: