Doi racheto-modeliști bucovineni, în topul mondial

Doi suceveni pasionați de racheto-modelism sunt în topul mondial de profil. Ei se numesc Gelu-Petru Țiculeanu (student în anul IV – profil „Calculatoare” la Universita-tea „Ștefan cel Mare” Suceava) și Ștefan-Olivian Boicu (elev al Grupului Școlar Nr. 1 Su-ceava, clasa a X-a B). La Buzău, unde a avut loc Cupa Mondială, competiție ce a reunit la „start” România, Slovenia, Bosnia-Herțegovina, Cehia, Lituania etc., Gelu-Petru Țiculeanu s-a clasat al treilea la clasa S4B (rachetoplan). La Cupa României, același sportiv obținea locul I.
 

Colegul său de club, Ștefan-Olivian Boicu (trebuie spus că cei doi sunt legitimați la CSTA Suceava), a luat aurul la Cupa Mondială, clasa S4A, obținând același rezultat și la Cupa României. Tânărul, de mare perspectivă, afirmă specialiștii în domeniu, are, de-a lungul timpului, numai rezultate bune și foarte bune. Printre altele, el este câștigătorul Cupei României și Campionatului Național la clasa S4A de anul trecut. „Ne bucurăm că, în condițiile precare cu care, din nefericire, suntem nevoiți să ne confruntăm, școala suceveană a sporturilor tehnico-aplicative reușește să se impună”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: