Bucuria pictorului

O mare bucurie ne împărtășește pictorul Constantin Severin: „De pe 10 mai 2005, câteva din picturile mele în ulei au fost acceptate în prestigioasa galerie de artă «Aureola» din București”.
 

Constantin Severin

Bucuria este cu atât mai mare cu cât nu a trecut nici măcar un an de la prima personală a poetului cucerit de penel și culoare, cu cât galeria – situată pe bd. N. Balcescu (Magheru) nr. 34, adică ultracentral, lângă Biserica Italiană – până în prezent a pus în vânzare numai clasici, precum Luchian, Petrascu, Tonitza, Baba ș. a., și pentru că, spune Constantin Severin, după expozițiile sale din Vest și trăind această validare pe piața artei naționale cu sentimentul unui „miracol”, „puternicele galerii de artă-antichități private din București sunt mult mai conservatoare decât cele occidentale, absolut toate se axează din pacate pe lucrările clasicilor și nu acceptă artiști contemporani”. Așadar, pictorului Constantin Severin, de două ori felicitări. Și lui și colec-ționarilor care au investit în pictura sa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: