Preocupare de viitor:

Reducerea prețului gigacaloriei sucevene

Primăria Suceava va realiza un caiet de sarcini pentru privatizarea SC Termica SA Suceava, astfel încât orice inves-titor care ar dori să preia această afacere de producere și distribuire a energiei termice să știe exact la ce să se aștepte. Viceprimarul liberal, dna Angela Zarojanu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că executivul local „este îngrijorat” cu privire la diminuarea constantă a subvenției pe care o primește de la bugetul de stat pentru energia termică.
 

E a spus că „există pericolul ca prețul gigacaloriei să nu mai poată fi suportat în viitor de populație”. Tocmai de aceea, executivul dorește ca cel care va prelua Termica să știe că principala preocupare trebuie să fie reducerea prețului giga-caloriei. „Ne interesează ca prețul să poată fi suportat de populația Sucevei, iar oamenii să fie mulțumiți. Având în vedere că există o strategie de dezvoltare a SC Termica pen-tru următorii ani, cred că este important să realizăm un caiet de sarcini cu toate cerințele incluse, astfel încât să-l putem oferi oricărui investitor interesat să preia activitatea acesteia”, a mai spus dna Zarojanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI