Ioan Bălan, la prezentarea moţiunii lui Ludovic Orban în Organizaţia PNL Suceava:

Bătălia lui este şi bătălia mea

> Gheorghe Flutur a fost rezervat în a anunţa pe cine susţine

Vicepreşedintele PNL Ioan Bălan, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Suceava, a declarat, săptămâna trecută, în cadrul şedinţei în care Ludovic Orban şi-a prezentat moţiunea cu care vrea să obţină preşedinţia PNL, că bătălia lui Orban este şi bătălia lui, în timp ce liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost rezervat în a-şi anunţa sprijinul pentru unul dintre cei trei candidaţi

Astfel, în cadrul întâlnirii, Ioan Bălan, semnatar al moţiunii lui Orban, a spus că bătălia lui Orban pentru câştigarea preşedinţiei PNL este şi bătălia sa.

„Cred că Ludovic Orban poate produce schimbarea în bine, pe care o aşteptăm cu toţii” a spus Ioan Bălan, menţionând că din cei peste 200 de delegaţi suceveni la congresul din 17 iunie mare majoritate susţin pe Orban.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost rezervat în a declara susţinerea pentru unul sau altul dintre candidaţi.

„Organizaţia noastră este interesată de toate aceste dezbateri pentru că la Suceava nouă ne pasă ce se întâmplă cu partidul” a explicat Gheorghe Flutur.

În cadrul întâlnirii cu liberalii suceveni, Ludovic Orban a spus că doreşte creşterea încrederii membrilor în conducerea nou aleasă, dar şi creşterea democraţiei în partid, considerând că Partidul Naţional Liberal are nevoie de lider şi nu de şef.

El a exemplificat cu organizaţia liberală suceveană, unde Gheorghe Flutur a reuşit cu echipa formată performanţă în alegeri.

„Din păcate, garnitura naţională a PNL a expirat. (…) Partidul are prea puţini oameni care să aducă voturi spre PNL” a mai spus Orban.

El vrea ca PNL să fie partidul oamenilor educaţi, care trăiesc din munca lor şi susţine că România poate fi dezvoltată doar de PNL.

La prezentarea moţiunii lui Ludovic Orban la Suceava a participat şi preşedintele interimar al partidului, Raluca Turcan.

Ea a vorbit laudativ de organizaţia PNL Suceava.

Totodată, Turcan a anunţat că susţine candidatul ce reprezintă voinţa majorităţii, care s-a implicat puternic în activitatea PNL şi care nu a stat ascuns aşteptând să facă alţii munca pentru el.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI