La beţie, un bărbat din Voitinel şi-a bătut nevasta de a băgat-o în spital

Un bărbat de 37 de ani, din Voitinel, a ajuns ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

În noaptea de 9 spre 10 decembrie, acesta s-a îmbătat şi a făcut scandal acasă. Temându-se pentru ea, soţia a vrut să plece din locuinţă, dar, ca s-o împiedice să iasă, bărbatul a bătut-o, provocându-i leziuni la picioare.

La spital, unde a fost internată joi, femeia a spus medicilor că a căzut în casă, dar natura rănilor nu se potrivea cu povestea ei. Medicii a anunţat poliţia; oamenii legii l-au găsit pe bărbat acasă şi l-a luat la întrebări.

Acesta a recunoscut că şi-a bătut nevasta la beţie, fiind apoi reţinut pentru 24 de ore şi băgat în arestul I.P.J. Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI