Listă de infracţiuni comise de un frătăuţean de 33 de ani

> Bărbatul conducea beat mort, fără permis de conducere, o maşină la care montase plăcuţele de înmatriculare ale altui autoturism

O patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, pentru control, pe strada 1 Mai din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Frătăuţii  Noi.

Omul era „tulbure” rău şi aromele pe care le emana nu lăsau loc de interpretări. Poliţiştii l-au poftit să facă testul pentru alcoolemie în aerul ex-pirat, dar, băţos, şoferul a refuzat.

A fost dus la spital pentru testele de sânge, dar acolo s-a răzgândit şi a fost de acord să facă proba cu etilotestul, rezultând 90 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar imediat apoi le-a refuzat pe cele de sânge.

În timpul jocului „nu dau proba, ba dau proba”, poliţiştii au căutat în baza de date şi au văzut că individul nu posedă permis de conducere de România, deci nu avea ce căuta la volan. Tot atunci au constatat că nu era în regulă nici cu plăcuţele de înmatriculare ale maşinii, pentru că acestea aparţineau de fapt altui vehicul, proprietatea unui bărbat din Rădăuţi.

În autoturism, poliţiştii au găsit o autorizaţie de circulaţie provizorie, valabilă pentru o lună, dar de astă vară, pentru perioada 21 iulie până în 19 august, precum şi documentele de provenienţă ale autoturismului.

Trăgând linia sub lista de infracţiuni comise, poliţiştii au subscris pentru un dosar penal consistent pe numele bărbatului de 33 de ani din Frătăuţii Noi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI