Municipiul Suceava

Programul de Paşte al autobuzelor TPL

În perioada sărbătorilor pascale, autobuzele şi microbuzele TPL vor circula după un program special, cu un număr redus de curse.

Potrivit conducerii TPL, sâmbătă, autobuzele şi microbuzele vor circula după programul obişnuit, însă liniile 2 şi 4 vor circula cu program prelungit până la ora 1.00, iar liniile 22 şi 30 maxi-taxi vor circula după programul de sâmbătă.

Duminică, pe 12 aprilie, pe linia 2, vor exista dimineaţa plecări maxi­taxi TPL din gara Burdujeni, din oră în oră, de la 5.00 la 10.00, iar de la ora 11.00 autobuzele vor circula din 15 în 15 minute. Pe linia 5 se vor efectua plecări cu maxi­taxi din gara Iţcani, din oră în oră, de la 5.30 la 10.30, iar de la 11.10 plecările vor fi după programul de duminică.

Cât priveşte circulaţia pe linia 4, de la ora 11.00, se vor face curse din 12 în 12 minute.

TPL Suceava atrage atenţia că autobuzele de pe liniile 2 şi 4 vor circula duminică până la ora 21.00, iar liniile 22 şi 30 maxi­taxi nu circulă.

Luni, pe 13 aprilie, se va circula cu mijloacele de transport în comun după programul de duminică, cu începere de la ora 6.00.

Programul de circulaţie a autobuzelor şi microbuzelor TPL va fi reluat după programul obişnuit de marţi, 14 aprilie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI