Matthew Perry, nouă anchetă în cazul morţii actorului

 Poliţia din Los Angeles investighează cauza morţii actorului Matthew Perry, starul din serialul de succes Friends, care a fost găsit inconştient în piscina din locuinţa sa. Medicii declaraseră că decesul său a fost cauzat de ketamină, dar ceva pare să fie în neregulă.

Într-o declaraţie dată presei locale, Departamentul de Poliţie din Los Angeles a confirmat că lucrează alături de Agenţia pentru combaterea drogurilor şi cu Serviciul de inspecţie poştală al SUA în legătură cu moartea bărbatului de 54 de ani. Perry a fost găsit inconştient în piscina din locuinţa sa din Los Angeles pe 28 octombrie şi a fost declarat ulterior mort la faţa locului.

Biroul legistului din comitatul Los Angeles declara în decembrie că au fost găsite „niveluri ridicate de ketamină în proba de sânge”.

Medicul legist adjunct Raffi Djabourian a adăugat că alţi factori care au contribuit la decesul său au fost boala coronariană şi efectele buprenorfinei, care este folosită pentru tratarea tulburărilor legate de consumul de opiacee.

Matthew Perry suferea de anxietate şi depresie şi primea tratamente cu ketamină pe bază de reţetă.

Ceea ce nu se potriveşte este faptul că, în ultimul raport, ultimul tratament cu ketamină al actorului a avut loc cu o săptămână şi jumătate înainte de moartea sa. Perry s-a luptat şi cu dependenţa de analgezice şi de alcool şi a frecventat, de asemenea, clinici de reabilitare.

În 2016, el a declarat pentru BBC Radio că nu-şi mai aminteşte trei ani de filmări la Friends, din cauza alcoolului şi a drogurilor.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI