Gheorghe Flutur la Vatra Dornei, pentru a pune temelia viitorului primar Marius Rîpan

Din nou la Vatra Dornei, preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, de data aceasta nu pentru a aşeza piatră cubică, ci pentru a pune temelia viitorului primar, Marius Rîpan.

Aflăm că a început campania în cartiere. După ce au fost în cartierul Unirii şi în cartierul Bărnărel, unde s-au întâlnit cu sute de oameni zilele trecute, acum, preşedintele Gheorghe Flutur, alături de candidatul liberal de la Vatra Dornei, Marius Rîpan, şi de primarul liberal Ilie Boncheş, s-au întâlnit cu gospodari din cartierul Negreşti. Peste 170 de oameni i-au aşteptat şi au avut discuţii sincere, deschise şi promiţătoare cu noi. Acesta este, de fapt, cartierul unde primarul Ilie Boncheş este acasă.

S-a discutat despre realizările din Vatra Dornei şi despre schimbarea la faţă sub administraţia liberală. Au fost introduşi peste 60 km de reţele de apă şi canalizare şi 32 km de reţele de gaze naturale. Toate şcolile şi cele două licee din Vatra Dornei au fost modernizate. Centrul civic al oraşului a fost amenajat şi s-au asfaltat 40 km de străzi din Vatra Dornei. S-a salvat şi restaurat perla Dornei, Cazinoul Băilor. Acestea sunt câteva dintre argumentele de forţă auzite din gura oamenilor despre motivele pentru care îl vor vota pe Marius Rîpan.

Preşedintele Gheorghe Flutur a menţionat: „Un cetăţean mi-a spus direct că, în timp ce liberalii au dezvoltat Vatra Dornei şi au transformat-o într-o staţiune turistică veritabilă, salvând şi reconstruind Cazinoul, cei care critică astăzi, în special opoziţia, şi-au construit cazinouri la ei acasă şi ar trebui să tacă. Cei care critică piatra cubică, fie că este strâmbă sau lată, ar trebui să-şi aducă aminte că au ţinut oraşul în subdezvoltare, ocupându-se doar de privatizări şi de mulţumirea clientelei de partid. Noi, liberalii, am scos din praf şi din izolare Vatra Dornei.”

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI