Gheorghe Şoldan alături de Adrian Posa, la Câmpulung Moldovenesc:

Foarte mulţi dintre cei cu care am discutat îşi doresc o schimbare şi au încredere în echipa noastră

 Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a fost prezent, marţi după-amiază, la Câmpulung Moldovenesc, la o acţiune electorală, prilej cu care a constatat că foarte mulţi dintre cei cu care s-a întâlnit în municipiu doresc schimbarea.

„La Câmpulung Moldovenesc, alături de colegi din PSD, am stat de vorbă cu zeci de localnici şi am împărţit pliante despre programul nostru de dezvoltare a judeţului. L-am avut alături pe Posa Adrian, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului, un inginer minier cu peste 27 de ani de experienţă la Compania Naţională a Uraniului” a spus Gheorghe Şoldan.

El a arătat că Adrian Posa vrea o schimbare pentru Câmpulung Moldovenesc şi are multe proiecte pentru mandatul 2024-2028, incluzând modernizarea infrastructurii rutiere, educaţionale şi sportive, îmbunătăţirea serviciilor medicale şi publice, precum şi susţinerea afacerilor locale.

„M-am bucurat sincer să văd că foarte mulţi dintre cei cu care am discutat îşi doresc o schimbare şi au încredere în echipa noastră. 9 iunie – Ziua Schimbării!” a transmis Gheorghe Şoldan.

| Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI