Elevi ştefănişti participanţi la tragerea demonstrativă din Poligonul Smârdan

 La începutul săptămânii trecute, în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan au avut loc trageri demonstrative cu tancul de luptă principal (MBT) K-2 „Black Panther”, dezvoltat de Hyundai Rotem, Coreea de Sud.

Au avut oportunitatea de a participa la această activitate şi 48 de elevi ai Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”. Activitatea a constituit un bun prilej de a le deschide noi orizonturi în alegerile viitoare ale elevilor militari, fiind totodată una dintre cele mai frumoase activităţi de orientare în carieră la care au participat. Totodată, ştefăniştii s-au familiarizat cu arma tancuri, descoperind particularităţile acestei arme.

Elevul sergent Andrei Nicăi a spus: „Am participat la o experienţă remarcabilă în poligonul Smârdan, unde am fost martori la un exerciţiu demonstrativ al ofiţerilor şi subofiţerilor de armă tancuri. A fost o oportunitate unică să obserăm îndeaproape abilităţile şi profesionalismul acestor specialişti în manevrarea şi utilizarea echipamentelor militare. Ne-am simţit privilegiaţi să fim martori la demonstraţiile impresionante şi să învăţăm din experienţa lor”. (FRANCESCA ŞINDILAR)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI