Doi biciclişti au ajuns la spital cu răni la cap

> Din cauza consumului de alcool, ei au căzut în şanţurile betonate de pe marginea drumului

 Două accidente de bicicletă s-au produs luni seara, în judeţul Suceava, ambele implicând persoane care au consumat băuturi alcoolice.

Primul a avut loc în jurul orei 22:30, în localitatea Dumbrăveni, unde un bărbat de 47 de ani, după ce a părăsit un bar, s-a îndreptat spre domiciliu. La aproximativ 50 de metri de bar, din cauza consumului excesiv de alcool, s-a dezechilibrat încercând să se urce pe bicicletă şi a căzut într-un şanţ betonat adiacent DN 29.

El a suferit leziuni la nivelul capului şi feţei, rămânând inconştient. Fratele său, aflat la faţa locului, apelat o rudă care a solicitat intervenţia medicală prin 112. Echipajul de ambulanţă i-a acordat primele îngrijiri medicale, diagnosticând-o preliminar cu „traumatism cranio-cerebral prin accident cu bicicleta” şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

La momentul sosirii echipajului medical, biciclistul era conştient şi cooperant, confirmând că nu au fost implicate alte vehicule sau persoane în incident. Poliţia a deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Al doilea incident s-a petrecut în jurul orei 23:37, în localitatea Straja, fiind implicat un bărbat de 53 de ani care se deplasa cu bicicleta spre domiciliu pe drumul comunal neclasificat „La Ghidale”.

Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut într-un şanţ betonat de pe marginea drumului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi de către membrii familiei. În discuţiile purtate cu poliţiştii şi personalul medical, biciclistul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de a porni spre casă şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Soţia sa a confirmat că nu are suspiciuni cu privire la cele întâmplate. La spital, bărbatul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial”. Şi în acest caz, poliţia a deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI