Andrei Mazăre de la Dorna-Arini este unul dintre cei mai tineri primari liberali

 > În primul mandat a excelat, transformând staţiunea turistică Dorna-Arini într-o perlă a munţilor Dornei

La Dorna-Arini aş putea spune că a fost o întâlnire-şcoală de campanie, cu peste 400 de oameni, la lansarea candidatului liberal, primarul Andrei Mazăre, a făcut cunoscut preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care li s-a adresat muntenilor cu un discurs de suflet:

„Daţi-mi primarul meu! Andrei Mazăre este unul dintre cei mai tineri primari liberali care a excelat în primul mandat şi a transformat staţiune turistică Dorna-Arini într-o perlă a munţilor Dornei. În patru din cele şase sate ale comunei a adus apă şi canalizare, care în zilele viitoare vor fi puse în funcţiune. Lungimea reţelei este de 12 km. Are pregătit un al doilea proiect de extindere a reţelei de apă şi canalizare pe o distanţă de 7 km. A început asfaltarea străzilor, având în vedere 11 străzi care urmează să fie asfaltate. Şcoala din satul Rusca se modernizează în momentul de faţă. Peste 10 km de iluminat public cu LED-uri moderne funcţionează deja în comună. A introdus masa sănătoasă în şcoli pentru copii, a dotat şcolile cu un microbuz electric modern, care va sosi la Dorna Arini în zilele următoare. Poate cel mai important lucru, a reuşit să unească oamenii, organizând acţiuni voluntare de curăţenie. Comuna este curată, iar oamenii vorbesc la superlativ despre el. Pentru mine, ca preşedinte PNL la Suceava, Andrei Mazăre este o carte de vizită a administraţiei liberale cu care mă mândresc în fiecare localitate din judeţ.”

Aflăm că a fost o şedinţă de peste o oră, urmată de o sesiune de fotografii la solicitarea oamenilor, aspect care demonstrează căldura şi aprecierea faţă de primar. „Andrei Mazăre a reuşit să salveze imaginea unei coaliţii, trecând de la o sală goală de 7 oameni la una plină de 400, demonstrând astfel solidaritatea în coaliţie. Bravo, Andrei Mazăre!”

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI