Municipiul Suceava

Strada Grigore Antipa va fi modernizată şi reabilitată în totalitate

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că lucrările de modernizare a Sucevei de la scara blocului continuă în cartierul Burdujeni, în zona Cuza Vodă III.

„Am început lucrările şi în cartierul Burdujeni pe strada Grigore Antipa, pe care o modernizăm şi o reabilităm total” a spus Harşovschi.

Potrivit acestuia, lucrările presupun un nou covor asfaltic, construirea de trotuare noi, parcări de reşedinţă, se vor curăţa spaţiile verzi de „improvizaţiile nedorite”.

„Vom pune bănci, vom repara inclusiv spaţiul de joacă şi, după discuţiile cu asociaţia de proprietari, la final, vom avea o lucrare aşa cum trebuie” a spus viceprimarul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI