Şcheia

Şoferul unei firme de distribuţie a murit în corpul de birouri al firmei

Un bărbat de 41 de ani, din Ilişeşti, angajat al unei firme de distribuţie cu sediul în Şcheia a murit, luni, după ce a mers în zona corpului de birouri al firmei.

Potrivit primelor date din anchetă, bărbatul era angajat al unei firme de distribuţie cu sediul pe strada Vămii din Şcheia, iar luni, la ora 9:00, fiind în timpul programului de lucru, s-a deplasat în corpul de birouri al societăţii. Când se afla pe hol, i s-a făcut rău, căzând din picioare.

A fost anunţat un echipaj al ambulanţei, care a venit la faţa locului, găsindu-l pe bărbat în stare de inconştienţă.

Echipajul a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, fără răspuns, ulterior bărbatul fiind declarat decedat.

Cu ocazia verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că bărbatul era angajat pe post de conducător auto.

El era cunoscut în familie ca având probleme cardiace, în ultimul an cu tensiune arterială ridicată, însă nu lua tratament şi nu figura în evidenţele medicale cu probleme de sănătate.

În cadrul cercetării la faţa locului, nu au fost observate urme de violenţă pe corpul persoanei decedate, iar familia nu are suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

Urma a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. A fost deschis dosar penal privind infracţiunile „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI